lauantai 8. syyskuuta 2012

Aloitus / Starten

Tervehdys vain kaikille!

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa viherartesaaniopiskelijan neljän viikon työharjoittelusta (sekä mahdollisesti muusta) Berliinissä.  Tämä seikkailu tapahtuu 15.9.-13.10.2012 välisenä aikana kahden opiskelijatoverini kanssa.
Kirjoittelen lähinnä itseäni varten päiväkirjamaiseen tyyliin, jotta myöhemmin on mukavampi lueskella mitä tuli tehtyä ja opittua. Tätä on myös (toivottavasti) helppo hyödyntää portfoliossani.

Hieman minusta:

Olen aloittanut opintoni Omnian ammattiopistossa keväällä 2011 ja suoritan käsi- ja taideteollisuuden perustutkintoa. Yo -ryhmässä opinnot kestävät vain kaksi vuotta, joten minun tulisi valmistua keväällä 2013.
Siviilissä harrastan partiota, musisointia sekä neulomista ja askartelua.

Matkaan on siis tasan viikko ja mielessä pyörivät vain saksan kielen kielioppi ja mahdolliset varustelistan puutteet. Itselläni on kuitenkin ensi viikko vielä töitä, joten koitetaan hoitaa se vielä kunnialla loppuun! :)

Ps. Hieman selvennystä blogin nimestä: Tuttavani tiedusteli kerran vitsikkäästi "parmesaaniopinnoistani", tarkoittaen artesaania. Siitä se idea sitten lähtikin.