torstai 20. syyskuuta 2012

CouchSurfing in Berlin

Tuuli sai ylipuhuttua liittymään "sohvasurffaajiin", kun sattumalta keskustelimme matkustamisesta.
Lyhyesti: rekisteröitymällä sivustoon voit siis tarjota jollekin matkaajalle "sohvaa" eli yöpaikkaa, tai itse etsiä sellaista ympäri maailmaa. Omassa profiilissa voit kertoa kuka olet, voitko ottaa vastaan vieraita, kuinka monta, minkälaisia (esim. ei tupakoitsijoita jne) ja kuinka kauan. Vieraan lähdettyä on mahdollista antaa palautetta, esim. käyttäytyikö hyvin jne. Vähän niinkuin huuto.netissä :)
Tsekkaa http://www.couchsurfing.org/ tai googleta!


Joka tapauksessa. Rekisteröidyin sivustolle ja ja seuraavana päivänä tuli kutsu yhteiseen tapaamiseen, joka sijaitsisi Berliinissä. Tästä innostuneina lähdimme töiden jälkeen suuntaamaan Kleine Hamburger Straßelle (Niinpä, vähän söpö nimi!)
Kohtaamispaikkana oli kahvila, jossa oli henkilö organisoimassa kaikille tarralappuja, johon kirjoitettiin oma nimi ja maa. Vaikka tapahtuma kesti vain kaksi tuntia, saimme jutun juurta vaikka mistä ja kaikki ihmiset eri puolelta maailmaa olivat ihanan avoimia ja hyväntuulisia! Vaihdoimme jopa yhteystietoja erään USAlaisen tytön kanssa, joka asustelee melkein meidän naapurissa :) Sovimme hänen kanssaan treffit lauantaiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti