lauantai 6. lokakuuta 2012

Woche Nr. 3

Kolmas arkiviikko tuntui mitättömän lyhyeltä, sillä keskiviikkona 3.10. oli pyhäpäivä ja perjantaina jouduin pysyttelemään kotona putkimiestä odotellessa, sillä keittiön hana on vuotanut pahasti jo pitkään.
Muutamat hassut päivät koostuivat nurmikon istuttamisesta ja pihojen siistimisestä. Aika perus hommia mitä olen aikaisemmin tehnyt Suomessa, mutta kerrankin ei tarvinnut kysellä jokaisesta asiasta erikseen, vaan pääsin oma-aloitteisesti tekemään hommia ja näyttämään, etten minä mikään turha kaveri täällä ole! ;) Sainkin suullisesti hyvää palautetta tiiminvetäjiltä, mikä nosti 100%:n puhtini 150%iin.

 Tiistaina lisäsimme multaa ja istutimme nurmikkoa Jakomäen kokoiselle alueelle

Nurmikko kastelua vaille valmis. Pikkumies (lempinimi) korjaamassa kiveystä.


Torstaina päästiin haravoimaan oikein olan takaa!

Ennen

Ja jälkeen
(koska tällaset kuvat on niin kivoja ja sain tästä erittäin hyvää palautetta! :)

Leikkasimme pensaat, kitkimme, haravoimme ja lakaisimme

Ja keskiviikkoa unohtamatta! 3.10. juhlistettiin Saksan jälleenyhdistymisen päivää. Kaunis ja aurinkoisen helteinen päivä aloitettiin Tuulin kanssa Brandenburger Torin alueella, jossa oli paljon pientä ohjelmaa sekä lava, jossa tuli olemaan monia artisteja päivän aikana. Unter der Lintenillä oli taas telttoja, joissa myytiin ruokaa, juotavaa ja muuta pientä tilpehööriä.



Lähistöllä oli myös eläintarha, jonne oli kätevä kävellä suuren puiston läpi. Puistossa oli paljon ihania patsaita, mutta valaistus siihen aikaan päivästä oli niin hölmö että kuvat eivät oikein onnistuneet.
Eläintarhan pääovi oli näyttävä! Kahden suuren intialaistyylisen norsupatsaan vieressä oli lipunmyynti jonne oli hieman jonoa. Tietenkin, koska oli pyhäpäivä. Alue oli todella suuri eikä karttoja ollut esillä kuin tietyissä risteyksissä, mutta saimme koluttua alueen melko hyvin päivän aikana. Vain kirahvit ja jääkarhut jäi näkemättä.




Vaikka koko viikko ei ollut niin rankka kuin aikaisemmat kaksi viikkoa, on väsymys silti suuri. Koti-ikävä alkaa kaihertamaan ja saksankielen söpertäminen tuntuu väsyttävän päivä päivältä enemmän. Tunnelma asunnossakin rupeaa tuntumaan kireältä ja nihkeältä.
Vaan ei! Nyt on tsempattava ja jaksettava loppuun asti! Tässä tilanteessa osaa arvostaa sosiaalista mediaa sekä puhelimia, kun läheiset ovat kaukana.

Koti-ikävä lihapullia
Huomatkaa myös sydämen muotoiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti