tiistai 16. lokakuuta 2012

Der letzte Wochenende

Viimeinen viikonloppu alkoi haikeisin mielin. Perjantaina emme tehneet muuta kuin suunnittelimme kuumeisesti mitä kaikkea vielä haluaisimme nähdä, sekä kuinka paljon ruokaa kannattaisi enää ostaa.
Lauantaina päätimme viettää museo-päivän Saksan historiallisessa museossa (Deutsche Historische Museum) sekä vanhassa museossa (Alte Museum). Molemmat ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja, sisäänpääsykin oli vain 8e, ja jos meillä olisi ollut opiskelijakortit mukana hinta olisi laskenut puoleen. Saksan historiallisessa museossa pääsi näkemään saksalaista historiaa aikajärjestyksessä 1400-luvulta alkaen Berliinin muurin murtumiseen asti. Vanhassa museossa taas esiteltiin klassista Kreikan antiikkia. Ai että mä rakastuin niihin komeisiin patsaisiin!



 Vanhan Museon vieressä sijaitsi Berlin Cathedral

Ahkeran kävelyn jälkeen kävimme ansaitulla sushilla

Kulttuurisen päivän jälkeen selailimme couchsurfing.com -sivustolta, josko illalla olisi jotain menoa, sillä eihän viimeisenä lauantai-iltana voi kykkiä vain sisällä! Löysimmekin mukavalta kuulostavan tapahtuman ja vietimme ikimuistoisen yön Kreuzbergissä hollantilaisen, taiwanilaisen ja kahden amerikkalaisen kanssa: aloitimme rauhallisessa ja tunnelmallisessa baarissa, josta siirryimme kiertelemään klubeja aamu seitsemään asti!
Ja noh, sunnuntain osaattekin jo kuvitella ;) Mutta harvemmin löytyy noin mahtavia ihmisiä, joten se oli sen arvoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti